Flight Simulator Sessie

Tijdens het vliegen hoor en voel je van alles en omdat je niet weet wat er allemaal gebeurt slaat vaak de fantasie op hol, meestal met grote paniek tot gevolg. Met onze flightsimulator sessie kun je de cockpit eens van binnen zien en ook op een gecontroleerde manier kennis maken met alle bewegingen en geluiden die bij een vlucht horen. Hierdoor krijg je tijdens jouw echte vlucht veel meer houvast en minder angst omdat je weet wat er allemaal gebeurt. 

Rondvlucht met een sportvliegtuig

Je kunt er ook voor kiezen om met een van onze coaches een  rondvlucht te gaan maken in een klein sportvliegtuig. Voordat we gaan vliegen nemen wij de tijd om aandacht te schenken aan jouw angsten. Daarna gaan wij alles met u door nemen over de vlucht. Je maakt kennis met wat er allemaal komt kijken bij de voorbereidingen van een vlucht en wij laten zien hoe het vliegtuig van te voren geïnspecteerd wordt. Voor de vlucht zelf bieden wij verschillende mogelijkheden: Je kunt samen met uw coach achterin plaatsnemen met twee piloten voorin, maar je kunt ook samen met een ervaren instructeur voorin gaan en het vliegtuig een stukje zelf besturen. 

Coaching tijdens een bestemmingsvlucht

Waar het natuurlijk uiteindelijk allemaal om draait is dat je die vliegreis durft te gaan maken. Wij bieden de optie om een bestemmingsvlucht met een van onze coaches te maken. Vooraf gaan wij je zo goed mogelijk op jouw vliegreis voorbereiden. We besteden aandacht aan jouw angsten en leren je hoe je hier anders mee kunt omgaan. Wij zullen je stapsgewijs bekend maken met alle geluiden en bewegingen die bij de verschillende stadia van een vlucht horen. Ook besteden we aandacht aan alle puur praktische zaken voor jou als reiziger rondom het maken van een vliegreis. Vervolgens ga je samen met een van onze coaches een begeleide vlucht maken naar een (nabije) Europese bestemming.